Comparația pe care a făcut-o Contra între Negoiță și Cortacero


-->

În contextul situației financiare de la Dinamo din ce în ce mai grea, Cosmin Contra a făcut o comparație cu perioada în care clubul era patronat de Ionuț Negoiță.

”Nu există comparaţie, pentru că domnul Negoiţă… Dacă stăteai de vorbă cu el şi îi explicai lucrurile şi îl făceai să înţeleagă de ce trebuie să facă anumite sacrificii şi anumite investiţii, în momentul ăla le făcea automat. Nu există comparaţie între ceea ce am trăit eu cu Ionuţ Negoiţă. Şi nu am avut o relaţie extraordinară. Dar am avut patru discuţii cu Ionuţ Negoiţă în care i-am explicat anumite lucruri. Toate îmbunătăţirile care există la Săftica le-am făcut când am venit, acum trei ani, împreună cu Ionuţ Negoiţă, care are a înţeles că împreună cu aceste îmbunătăţiri echipa va avea un salt calitativ.

Ionuţ Negoiţă, când promitea un lucru, îl şi făcea. Dacă mi-a zis că repară terenul sau că facem drenaj la teren, în săptămâna următoare deja erau maşinile pe teren la Săftica şi se făceau lucrurile”, a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Citește și:

Directorul CNI, detalii despre construirea unui nou stadion Dinamo

Previous Valentin Lazăr le dă speranțe "câinilor": "Asta se va întâmpla"
Next Directorul CNI, detalii despre construirea unui nou stadion Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *