Comisia Tehnică la Dinamo și numele surpriză din ea


Adrian Mihalcea este la început de drum în cariera de antrenor și Bogdan Bălănescu s-a gândit să-l ajute pe acesta formând o Comisie Tehnică la Dinamo. Din ea vor face parte Cornel Țălnar, Ion Marin, Iulian Mihăescu și Ionel Dănciulescu.

”Suntem într-o fază a discuțiilor. Ce să facă această comisie, din cine să fie formată. Comisia trebuie să asigure un echilibru. Au fost echipe care au schimbat 12 jucători. Această comisie va avea putere să decizie în felul acesta. Dreptul de veto îl va avea patronul.

Ideea a pornit de la Bogdan Bălănescu. Am avut o discuție foarte amplă cu domnul Țălnar și Bălănescu. În vizorul acestei comisii va intra și centrul de copii și juniori. Vom aduce grupele de juniori acasă, în Ștefan cel Mare. Domnul ministru de Interne a aprobat să folosim cele trei terenuri din incinta clubului. În vederea comisiei va intra și echipa a doua, pentru că trebuie să le asigurăm juniorilor o echipă.

Primele patru etape trebuie să reușim cel puțin 8 puncte, ar fi foarte bine. Noi avem o mare șansă să ne angajăm în câștigarea cupei. Tocmai de aceea să discuțiile continuă. Comisia trebuie să aibă un statut, să vedem în ce avem voie să ne băgăm și ce nu. Ori ne implicăm, ori stăm acasă.

Citește și:

Călătorești în siguranță la hotelurile Prestige din Nisipurile de Aur. Măsuri de ultimă oră

Previous Marcel Vela s-a implicat la Dinamo. Veste extraordinară
Next Gnohere la Dinamo: ”Vine fără pretenții”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *