Colceag: „Facem toate eforturile”


Antrenorul Sorin Colceag a susținut în această după-amiază, la stadionul „Dinamo”, conferința de presă organizată înaintea deplasării în Bănie pentru meciul cu Universitatea Craiova.

„La momentul acesta, alături de staful medical, facem toate eforturile să avem toți jucătorii apți. În afară de Răuță, care are suspendare, încercăm să avem lotul complet pentru meciul de la Craiova. Situația noastră la acest moment este una dificilă, așa că orice partidă are o importanță majoră. Încercăm să ne pregătim cât se poate de bine, vrem să luăm părțile bune din ultimele două meciuri. Convingerea mea este că, dacă reușim să luăm calitatea jocului din meciul cu Botoșani pentru anumite momente și rezultatul din meciul de Cupa României, putem fi într-o poziție foarte bună să avem un rezultat și un joc bun la Craiova.

Pinto este în procesul acesta de a intra în ritmul echipei, să-l apropiem cât putem de repede de nivelul jocului, să îl avem apt pentru următoarele meciuri.
Jucătorii știu că antrenorii vin și pleacă, cu o frecvență mai mare decât pleacă ei. Sunt conștienți că ei sunt persoanajele principale în meciuri. Sperăm să adunăm lucrurile bune făcute în ultimele două meciuri ca să le coagulăm într-o prestație bună la Craiova.

În fiecare meci scriem o pagină de istorie. Ar fi frumos ca istoria să fie de partea noastră. Echipa este implicată în acest proces în așa fel ca la ora meciului să nu fie o dispută între Colceag și Reghecampf, ci o dispută între Reghecampf și Dinamo”, a declarat tehnicianul dinamovist.

Universitatea Craiova vs Dinamo București în Liga 1 (etapa a 10-a) se joacă luni, 27 septembrie, la ora 21:00, pe „Ion Oblemenco”.

Citește și:

Adrian Năstase, răspuns tranșant: ”Nu voi merge în partidul lui Liviu Dragnea”

-->
Previous Rednic: „Vin la Dinamo oricât de greu va fi”
Next Primele declarații ale noului transfer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *