Cohn: „Are mai multă ambiție”


Nu toți dinamoviștii cred în ”câini” în duelul dintre roș-albi și ”U” Cluj, în barajul de menținere/promovare. Un fost acționar din Ștefan cel Mare merge pe mâna ”Șepcilor roșii”.

Universitatea Cluj – Dinamo e capul de afiș al duelurilor din barajul pentru promovare/menținere în primul eșalon. Aparent, roș-albii au prima șansă, însă nu toți ”câinii” cred în victorie.

Meciurile din manșa întâi din barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1 se dispută azi. Capul de afiș este duelul ”fraților” de pe Cluj Arena, dintre Universitatea și Dinamo.

Fostul acționar din Ștefan cel Mare, Vladimir Cohn îi vede pe ardeleni învingători și le transmite ”câinilor” să nu facă o dramă în cazul primei retrogradări din istoria clubului.

”Cine cred că va câștiga? Universitatea Cluj! Are mai multă ambiție. Cine va face diferența? Jucătorii tineri și prima de victorie.

Nu cred că va fi o dramă dacă va retrograda Dinamo. Din contră, există viață și după. Ce ar trebui să facă? Reorganizare, management profesionist, noi investitori”, a spus Vladimir Cohn, pentru GSP.ro.

Citește și:

Atmosferă incendiară pe Cluj Arena! De ce nu vine Mureșan

-->
Previous Ce planuri are Ionuț Lupescu
Next Prima reacție după eșec a PCH-ului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.