Clauza specială în contractul lui Mircea Rednic


În iarnă se anunţă curăţenie generală la Dinamo. Mircea Rednic va avea mână liberă graţie unei clauze prin care contractele jucătorilor veniţi în insolvenţă pot fi reziliate unilateral.

Oficialii echipei susţin că Mircea Rednic este omul care va face reconstrucţia din iarnă a echipei, iar “Puriul” are un as în mânecă în acest proces.

Din informaţiile FANATIK, toate contractele semnate de jucătorii veniţi după intrarea clubului în insolvenţă (în vară), au o clauză prin care înţelegerea poate fi încheiată unilateral de club în iarnă.

Astfel, toţi jucătorii care au semnat din vară până acum cu Dinamo, pot pleca fără nicio pretenţie financiară în iarnă dacă Mircea Rednic consideră că nu se mai poate baza pe ei. Iar pe lista neagră există deja câteva nume.

“Cu toţi jucătorii care au venit la Dinamo în această perioadă am avut o discuţie foarte clară. În iarnă vom trage linie şi vom vedea cine rămâne şi cine nu”, Mircea Rednic pentru FANATIK.

Constantin Nica nu mai intră în vederile lui Mircea Rednic, însă a refuzat să îşi rezilieze înţelegerea cu Dinamo. El câştigă 4000 de euro lunar, însă, cel mai probabil, în iarnă, Dinamo va activa clauza de reziliere unilaterală.

Nu orice jucător pleacă liber!

Nu acelaşi lucru se va întâmpla însă cu jucătorii care au semnat contracte cu Dinamo înainte de intrarea în insolvenţă, adică înainte de iunie 2021. În cazul lor, rezilierea nu poate fi unilaterală, iar dacă vor fi daţi afară, se pot adresa comisiilor pentru plata salariilor pentru durata contractului.

Reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a confirmat pentru FANATIK faptul că există această clauză de reziliere unilaterală pentru toţi jucătorii care au semnat din vară şi până acum:

“Da, este adevărat. Toţi jucătorii care au venit la echipă şi au semnat contracte după intrarea clubului în insolvenţă au şi o clauză de reziliere unilaterală în iarnă. Domnul Mircea Rednic va decide cine rămâne şi cine pleacă.

Singura condiţie este ca să se încadreze în numărul de 25 de jucători în lot, din raţiuni financiare. Nu au această clauză jucătorii care au semnat contracte înainte de iunie 2021″, a spus Zăvăleanu.

Citește și:

Chirilă refuză să plece de la Clinceni, Stoican nu mai vine, se implică primarul!

-->
Previous Mircea Rednic anunță cine îi poate lua locul la Dinamo
Next Rednic a identificat o gravă problemă din vestiarul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *