Clauza lui Nemec de care se folosește Becali


Adam Nemec e ca și plecat de la Dinamo, dar fanii și antrenorul îl apreciază peste măsură pe atacantul care nu ”și-a mai dat viața pentru echipa din Ștefan cel Mare” sezonul aceasta. Slovacul a devenit dorinţa cea mare a lui Gigi Becali, care face presing zilnic pentru a-și asigura serviciile atacantului de 32 de ani, mai ales că Denis Alibec e ieșit din formă și în exil. Patronul FCSB știe totul despre vârful roș-albilor.

Se pare că Nemec va câștiga de pe urma transferului său, întrucât are o clauză în contract conform căreia primește 10 la sută din suma totală pe care Dinamo o va încasa în cazul unei tranzacţii. Pe asta se bazează și Becali.

“Dacă pleacă liber, să zicem că ia un salariu de 25.000 de euro pe lună. Dar dacă pleacă prin transfer, are procente din sumă! Câștigă mai mulţi bani. Cu cât ia Dinamo mai mulţi bani, cu atât ia și el mai mult. Dacă Dinamo ia 500.000 de euro de la mine, câștigă și băiatul mai mult. La iarnă, Dinamo mai ia doar 250.000 de euro că intră în ultimele 6 luni de contract. Lui îi convine să se rezolve afacerea acum”, a declarat Becali la Pro X.

În ceea ce privește relaţia strict cu actualul său club, slovacul n-a sosit cu niciun răspuns la oferta de prelungire a contractului scadent în vara lui 2018, așa cum a fost înţelegerea înainte de a pleca la acţiunea primei sale reprezentative. Și nu se grăbește să dea vreun feedback.

Șefii dinamoviști susţin că impresarul jucătorului le-a transmis că Nemec speră să-și găsească un angajament în
străinătate, în primul rând: “Nu forţăm lucrurile acum. Când va avea un răspuns sau va fi vreo ofertă pentru el, tot la
Dinamo trebuie să vină. Mingea e la el!”, scrie Gazeta Sporturilor care precizează că 14.000 de euro îi oferă Dinamo pe lună lui Nemec cu 2000 de euro mai puțin decât FCSB.

Citește și:

”Câinele” din deșert și greșeala lui Dinamo

-->
Previous ”Câinele” din deșert și greșeala lui Dinamo
Next Mișcare bună a lui Ionuț Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *