Clauza lui Contra care-i va scoate mulți bani din buzunar lui Negoiță


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, nu e doar un tehnician bun ci și un negociator la fel. El a făcut totul ca patronul Ionuț Negoiță să-i accepte condițiile care i-ar putea scoate acestuia o sumă destul de frumoasă din vistierie. De ce? Una dintre clauzele pe care le are antrenorul este aceea de a vinde jucătorii exponențiali doar pe sume foarte mari și să aducă în loc jucători la fel de valoroși. De asemenea, este precizat și întărirea lotului și antrenorul a dezvăluit aseară după meci de ce are nevoie la Dinamo.

”Ca antrenor normal că îmi doresc să rămână toți jucătorii de valoare, cum sunt Filip și Hanca. Și dacă am mai putea să aducem încă 4-5 jucători ca ei ar fi foarte bine. Dacă nu vor rămâne? Vom suferi. Sunt patru competiții anul viitor, vom juca din 3 în 3 zile, eu sunt foarte ambițios și îmi doresc să ajung în grupele Europa League dacă se poate și fără întărirea lotului e foarte complicat să ajungi acolo”, a declarat Cosmin Contra.

”Guriță” a explicat și de ce nu-și face nicio grijă. Pentru că conform acelor clauze despre care vorbeam el poate pleca oricând de la Dinamo dacă nu i se vor aduce jucători.

Eu mi-am asumat riscul dacă jucătorii vor pleca? Nu, nu. Sunt niște clauze în contractul cu Dinamo și sunt foarte liniștit, crede-mă! Vom face un lot echilibrat, valoros, care să poată să lupte pe 4 fronturi, patru competiții anul viitor și dacă vrem să ne prezentăm bine trebuie să avem un lot valoros. Sperăm să vină un bonus pentru că băieții merită acest lucru. Sunt sigur că domnul Negoiță va face un gest care va fi pe placul jucătorilor.”, a încheiat Contra.

Doardinamo.ro a aflat că tehnicianul are o clauză de 60.000 de euro pe care o echipă din străinătate dacă l-ar vrea ar trebui să o plătească clubului din Ștefan cel Mare. Asftfel, el își lasă o poartă deschisă pentru a pleca lângă familia lui, care trăiește la Madrid. El a recunoscut că ar pleca în Peninsula Iberică în cazul unei oferte.

E valabil pentru orice echipă din Spania, care-mi face ofertă. Pentru mine, Spania e a doua casa și, fiind și familia mea acolo, aș accepta orice ofertă”, a spus Contra ieri pentru Știrile ProTV.

Citește și:

Contra: ”Nu i-am păstrat o medalie domnului Andone”

-->
Previous REPORTAJ VIDEO Cum s-au bucurat dinamoviștii de primul trofeu după 5 ani
Next Contra: ”Nu i-am păstrat o medalie domnului Andone”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.