Clauza incredibilă a căpitanului Lucas Alves


Dinamo a reușit să facă niște transferuri în această vară. Lucas Alves este unul dintre aceste transferuri. Fotbalistul a fost convins cu greu să vină să intre în ”haită”. Pe lângă faptul că i s-a oferit banderola și, astfel, un statut în vestiarul „câinilor”, șefii roș-albilor au trebuit să-i accepte toate clauzele jucătorului brazilian care, la rândul lui, a fost de acord să semneze o înțelegere valabilă pentru un sezon în schimbul unui salariu cuprins în plafonul clubului aflat în insolvență.

Astfel, Lucas a solicitat, prin impresarii săi, o clauză care cu greu ar fi putut fi acceptată de vreun club fără problemele lui Dinamo. Sud-americanul poate pleca, conform acestui punct din contractul său, în cazul în care, în pauza de iarnă, are o ofertă convenabilă, în schimbul sumei de 65.000 euro!

„Am vrut să-l ajut pe Ovidiu Burcă, prietenul meu. Fără această clauză, jucătorul n-ar fi venit. El joacă pe bani mult mai puțini decât a câștigat în carieră și așa l-am convins să semneze cu Dinamo”, a declarat Florin Manea, impresarul care a intermediat transferul pentru prosport.ro.

Mai mult, dacă fundașul o să rămână în lotul lui „câinilor” până la finalul sezonului, în pauza dintre ediții, Lucas se poate despărți de actuala lui formație, fără ca Dinamo să se poată opune, pentru 130.000 euro!

Andrei Nicolescu, administratorul special al SC Dinamo 1948 SA, oficialul care a parafat înțelegerea: „Nici nu știu dacă este vorba de o clauză de 65.000 de euro. Sunt discuții interne legate de contractele jucătorilor, asta e ce pot să vă spun”.

Citește și:

Ce reprezintă urmele albe de pe cer lăsate de avioane: ”Despre asta e vorba”

Previous Mutare făcută de șefi pentru meciul cu CFR
Next Un nou antrenor propus la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *