Claudiu Niculescu și-a găsit echipă. Când s-ar putea duela cu Dinamo


Încurcate sunt căile…fotbalului. Claudiu Niculescu a ieșit ieri pe ușa din dos de la Dinamo, fiind mazilit fără să aibă nicio vină și fără să i se dea măcar șansa să antreneze o lună de zile în Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, el este în cărți să revină  la FC Voluntari, acolo unde a câștigat 2 trofee.

Claudiu Niculescu ar putea să se dueleze cu „câinii roșii” în prima etapă a returului sezonului regulat. Ilfovenii sunt ultimii în clasament după 11 runde și sunt singurii fără victorie în actuala ediție. Urmează două meciuri cruciale pentru Dinu Todoran, cu Chiajna acasă și cu FCSB în deplasare. Dacă nu va reuși măcar o victorie în cele două partide, echipa va încăpea din nou pe mâinile „Lunetistului”. Iar pe 5 noiembrie, Voluntariul joacă în prima rundă acasă tocmai împotriva roș-albilor! Niculescu ar avea prilejul unui duel cu Mircea Rednic și cu dinamoviștii pe care i-a antrenat doar în trei meciuri oficiale.

„Îmi pare foarte rău de Claudiu. N-ai voie să nu-i dai șanse, să se ducă măcar până în iarnă și apoi să-l evaluezi. Nu înțeleg de ce l-au mai schimbat pe Bratu atunci! Ce s-a întâmplat acolo, la Dinamo, e de neacceptat” Ioan Andone, manager general FC Voluntari

Citește și:

Andrei Cristea, o VALOARE. Ce premiu a primit astăzi fostul dinamovist

-->
Previous Andrei Cristea, o VALOARE. Ce premiu a primit astăzi fostul dinamovist
Next Dinamo face SENZAȚIE în Liga Campionilor. Sunt pe primul LOC

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *