Claudiu Niculescu, semnal de ALARMĂ


Fostul antrenor al lui Dinamo, Claudiu Niculescu, care a fost demis chiar înainte de meciul cu Dunărea Călărași din toamnă, a tras un semnal de alarmă după ce a văzut partida din această după-amiază, 0-0.

”Meci de play-out, a fost un rezultat echitabil, nu a ieșit bine Dinamo după acest meci. Un punct nu este de ajuns pentru a se liniști. Ei trebuie să acumuleze acum puncte, să îndeplinească un obiectiv greu, să termine play-out-ul pe primul meci. Eu nu vreau să mă gândesc la retrogradare, dar e important să fie precauți. Sunt la al patrulea meci fără înfrângere, pentru cei de la Călărași e bine, pot spera la salvarea directă de la retrogradare. E un punct util pentru cei de acolo.

Montini e același atacant decisiv, mie îmi place foarte mult, e unul dintre puținele transferuri reușite până în acest moment. Papazoglou nu este într-o formă sportivă bună, trebuie timp ca să ajungă măcar la 80% din pregătirea celorlalți. Ei trebuie să se concentreze maxim pe ce au de jucat în play-out, ca să formeze un nucleu clar în perspectiva noului sezon.

Poți avea rezultate foarte bune în play-out, pleci la drum cu aceiași jucători și e destul de periculos”, a declarat Claudiu Niculescu după Dunărea Călărași-Dinamo.

Citește și:

Fotbal înghețat pe malul Dunării. Rednic exasperat de elevii săi

-->
Previous Fotbal înghețat pe malul Dunării. Rednic exasperat de elevii săi
Next Rednic, anunț IMPORTANT după meciul cu Dunărea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *