Claudiu Niculescu a încurcat FCSB. Ce a declarat la finalul partidei


Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Niculescu, are o ambiție enormă în meciurile contra rivalei ”câinilor”, FCSB, indiferent unde activează. El a reușit aseară un egal cu FC Voluntari, contra echipei antrenate de Nicolae Dică.

„Nu am sărbătorit. Băieţii s-au bucurat, e normal, am reuşit să luăm un punct Stelei. Am jucat în faţa unor jucători de câteva milioane de euro. Cred că ne-am descurcat destul de bine din punct de vedere tactic. Am avut şi ocazii mari, dar cred că acest rezultat e echitabil.

Puteam să câştigăm, ocazii mari Deac şi Cernat.

Eu am fost interesat să blocăm spaţii dintre linii. Pentru că acolo sunt jucători care dacă se întorc cu faţa spre poartă, sunt foarte periculoşi.

Băieţii au respectat ce am lucrat la antrenamente. Cam asta a fost cheia jocului. Dacă îi dai Stelei spaţii mari, suferi”, a declarat Niculescu la Telekom Sport.

Ce spunea Niculescu zilele trecute despre o venire la Dinamo:

„Nu mi se cuvine nimic și nimănui n-ar trebui să i se cuvină nimic în viață. Trebuie să lupți, să muncești pentru ceea ce îți dorești. Atât și nimic mai mult!

Nu mai vreau să vorbesc, încerc să evit cât mai mult acest subiect, pentru că de ani de zile tot sunt întrebat. Ce-mi doresc? Ştiți bine cu toții. Dacă se va realiza? Nu depinde de mine. Când se va realiza sau dacă se va realiza o să vedem.”

Citește și:

FOTO Gazonul de pe Dinamo, ca-n filmele SF. Ce se va întâmpla

-->
Previous FOTO Gazonul de pe Dinamo, ca-n filmele SF. Ce se va întâmpla
Next OFICIAL Când va da Nemec un răspuns "câinilor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *