Claudiu Niculescu îi aduce pe dinamoviști cu picioarele pe pământ: ”Nicio șansă”


Claudiu Niculescu trage un semnal de alarmă. Fostul antrenor al ”câinilor” consideră că Dinamo nu are nicio șansă să se lupte la titlu sezonul viitor cu actualul lot.

”Pentru Dinamo urmează un sezon următor foarte greu, din declarațiile tuturor reiese că se vor lupta la titlu. Cu lotul ăsta nu se pot lupta. Trebuie să mai aducă 5-6 jucători pentru a se lupta la play-off și cred că și Mircea Rednic știe acest lucru. După aceea, cum va arăta echipa, se pot gândi la alte obiective”, a declarat Claudiu Niculescu.

”Nu meritam să câștigăm, de la Muțiu la ultimul care a intrat, la Reda. Există a șaptea zi de Paște? Cred că ai mei tot ciocneau ouă și ei jucau. Atâtea pase greșite n-am mai văzut. Eu nu am reușit să-i fac să înțeleagă că Dunărea va juca agresiv. Ei știu foarte bine că situația lor se va decide după ultimul meci, nu au de ce să fie relaxați. N-au jucat numai jucătorii străini. Și jucătorii români stau și cer că vor să joace iar când joacă nu vezi nicio diferență” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Dan Alexa: ”E o victorie istorică”. Cui i-a dedicat meciul

-->
Previous Claudiu Niculescu: ”Rednic a avut dreptate”
Next Dan Alexa: ”E o victorie istorică”. Cui i-a dedicat meciul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *