Claudiu Niculescu a identificat principala problemă a lui Dinamo. De ce nu a venit


Lui Claudiu Niculescu îi venise rândul să antreneze Dinamo dar iar nu a fost să fie! Chiar dacă antrenorul Voluntariului este un dinamovist pur-sânge, acesta nu a vrut să-și lase treaba începută la Voluntari pentru a veni în haosul de la Dinamo. Cel puțin nu acum.

„Mă simt bine la Voluntari, vreau să fac lucruri bune, nu pot să părăsesc echipa la jumătatea drumului pentru că mai am contract. Aşa sunt construit ca om, am o datorie morală faţă de oamenii de la Voluntari, care mi-au dat şansa să rămân în Liga 1 când alţii m-au ignorat şi nu au avut încredere în mine.

Preşedintele clublui Dinamo m-a contactat. Mai ţinem legătura, inclusiv în iarnă am vorbit cu el. A înţeles situaţia mea contractuală. Nu am stat să mă gândesc. Pentru orice antrenor din România e o tentaţie când e contactat de un asemenea club, dar nu pot să plec de la Voluntari, nu simt că trebuie să fac asta.

Nici data trecută nu am avut o discuţie directă. Atât timp cât nu ai nişte discuţii concrete nu se poate realiza nimic. Am dat acest răspuns de ani de zile: e normal să-ţi doreşti să antrenezi echipa la care ai făcut cele mai mari peformanţe în cariera de jucător.

Nu m-ar fi speriat situaţia din momentul de faţă de la Dinamo. În momentul în care am primit oferta de la Voluntari, riscurile erau mult mai mari, eram la două puncte peste retrogradare. Riscam foarte mult atunci. Toate aceste discuţii pe mine mă bulversează. Important e ceea ce îmi doresc eu: să rămân la Voluntari.

Nici în iarnă nu s-ar pune problema să vin la Dinamo. Aceste schimbări de antrenori nu sunt deloc benefice. Cei de acolo ştiu însă ce trebuie să facă şi cu cine discută.

Individual, lotul lui Dinamo nu este foarte rău. Lotul a fost slăbit în vară, cei care au venit n-au dat randamentul pe care toţi îl aşteptau. Decizia de a-l aduce pe Albin a contat foarte mult: a primit un salariu foarte consistent, e clar că s-au creat animozităţi în echipă. Sunt jucători care de ani de zile câştigă acelaşi salariu şi vine un jucător străin care primeşte atâţia bani. Ca lot, Dinamo e de primele şase”, a declarat Claudiu Niculescu, la Digi Sport.

-->
Previous Gigi Becali îl apără pe Negoiță: ”Asta făceam în locul lui”
Next Ce promisiuni au făcut dinamoviștii la concertul pentru Cucu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *