Claudiu Niculescu e FERM după ce a fost umilit de Dinamo. Ce a decis


Claudiu Niculescu a trăit cea mai ciudată experiență ca antrenor, în Ștefan cel Mare, în luna octombrie 2018. El a fost dat afară după 20 de zile și nici nu a înțeles prea bine pe moment ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, el este sigur că pe viitor se va asigura să nu mai treacă printr-o asemenea situație.

”Foarte repede, foarte repede! Am trecut imediat. Am fost o zi sau două nervos pentru că nu înţelegeam de ce s-a hotărât asta, dar am trecut repede peste. E ca şi cum nu aş fi fost pe acolo, ca şi cum nu aş fi trecut pe acolo. Dar important este ce se întâmplă cu clubul, iar lucrurile nu sunt pe un făgaş bun. Mă refer în special la şansele de a mai prinde play-off-ul în acest sezon. Mi s-a întâmplat de două ori, dar a treia oară nu o să se mai întâmple”, a spus Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu şi-a amintit de o situaţie similară prin care a trecut în 2010, când a fost nevoit să plece la U Cluj:

”Am fost aruncat în 2010, dar acea aruncare a fost lină şi frumoasă pentru că m-am dus la o echipă pe care am ajuns să o iubesc, mă refer la U Cluj. Dar Dinamo m-a aruncat atunci. Şi a doua oară acum. A treia oară nu se va mai întâmpla”.

Citește și:

Torje anunță: ”Nu aș fi cerut rezilierea”

-->
Previous Torje anunță: ”Nu aș fi cerut rezilierea”
Next INCREDIBIL Ce relație are Mircea Rednic cu Ionuț Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *