Claudiu Niculescu despre vânzarea lui Dinamo: ”Să cumpere clubul”


Claudiu Niculescu a comentat noile discuții privind vânzarea clubului Dinamo de către Negoiță spre un fond de investiții spaniol.

”Un fond de investiții spaniol, da. A mai fost un fond arab, unul indian, ba unul…au tot fost! Până nu e ceva concret, sunt doar niște speculații.

Să dea Dumnezeu să fie adevărat și să cumpere clubul. E greu pentru suporteri să facă față unor cheltuieli așa cum are un club ca Dinamo”, a declarat Claudiu Niculescu.

Niculescu a explicat și cu ce se ocupă în această perioadă:

„Zilele astea am stat să urmăresc ce se mai întâmplă cu această pandemie. Am făcut rost de un ciclu de pregătire al lui Sarri, de când era la Napoli. E un ciclu de pregătire competițională, cu meciuri duminică-duminică. Urmăresc cu atenție, sunt multe lucruri de învățat. Sunt multe lucruri care pot fi implementate și la noi. Fizic mai puțin, că nu sunt bani.

În schimb, sunt multe care nu se pot aplica nici măcar în Liga 1. De exemplu, acolo sunt cinci analiști video, dintre care patru fac o sinteză din ultimele meciuri. Cei patru prezintă analiza, extrag 60 de minute. Astea sunt prezentate analistului șef, iar la Sarri ajunge o sinteză de vreo 16 minute, care acoperă tot. Ei au drone, 3D, noi suntem un pic ca la răscoala de la 1907, ca să zic așa”, a spus Niculescu, la Digi Sport Special.

Citește și:

Astăzi este mare sărbătoare. Viața Sfântului Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință

-->
Previous Varianta Antalya discutată de un conducător dinamovist
Next Chiar se vinde Dinamo: "Luni se pot semna actele"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *