Claudiu Niculescu despre Dinamo: ”Ei știu”


Dinamo trece prin momente grele în acest moment, iar suporterii trebuie să fie mai uniți ca niciodată pentru ca clubul să meargă mai departe și să reușească să ia licența în Liga 1. Altfel, tot efortul de până acum este în van.
Claudiu Niculescu recunoaște că a fost șocat de cazul Magaye Gueye, dar speră ca acesta să nu afecteze echipa.

”Asta îi mai trebuia acum lui Dinamo, în această perioadă pe care o traversează. Nu aș putea să mă pronunț, pentru că probabil este o anchetă în desfășurare. Și eu am fost șocat, cum cred că a fost toată lumea fotbalului românesc și nu numai. Am înțeles că acest caz a fost preluat de presa internațională. E o situație ciudată, pentru că s-a întâmplat în această perioadă… Ei știu mai bine ce au în interior acolo.

Sunt anumite clauze în orice contract de profesionist. Nu are de ce plăti Dinamo vreo sancțiune pentru greșeala pe care a făcut-o un jucător, în viața lui privată. Nu cred că poate plăti și nu cred că va fi așa. Cu jucătorul ce se va întâmpla e treaba clubului, treaba jucătorului. Dacă ancheta va dovedi că este adevărat, cu siguranță va fi suspendat de comisiile noastre”, a spus Claudiu Niculescu, după meciul dintre Concordia Chiajna și Petrolul Ploiești.

Citește și:

VIDEO Doliu în familia ”Bunicuței de pe net”: ”Și-ar dori și acum să fim veseli”

-->
Previous Parteneriat important pentru Dinamo
Next Pablo Cortacero chiar se întoarce. Motivul călătoriei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *