Claudiu Niculescu: ”Când eram jucător la victorii mă simțeam ca pe Everest”


Fostul jucător reprezentativ al ”câinilor”, Claudiu Niculescu, a explicat ce înseamnă pentru el acest prim trofeu din cariera de antrenor, Cupa României cu FC Voluntari. Clau-gol trebuia să ajungă de două ori în Ștefan cel Mare ca tehnician dar până la urmă cele două părți nu s-au înțeles.

„Sunt fericit, ca antrenor împlinirea e mai mare decât ca fotbalist. Există și o mai mare uzură, și extenuare, și presiune, și nerăbdare. Meritul este al băieților, jucătorii au dus greul sezonului, al Cupei României. N-am avut emoții la penalty-uri, am simțit că vom învinge.

De fapt, nu fabulez și nu mint, dar să vă spună jucătorii că le-am zis încă de când sorții ne-au scos înainte Craiova în semifinalele competiției că vom câștiga trofeul. Am învins cele mai puternice echipe în ultimele două faze ale Cupei, Craiova și Astra.

Sunt mici cuvintele care să descrie exact bucuria pe care o simt în suflet că am câștigat acest trofeu. Înainte, ca fotbalist, după un mare succes mă simțeam ca pe Everest… Erau declarații ale tinereții, acum sunt împlinit. Și ceva mai mult decât atât!”, a spus Claudiu Niculescu.

CUM I-A MOTIVAT NICULESCU PE ILFOVENI

„Cu două luni în urmă făceam pe ziaristul la meciuri, acum am luat Cupa României, după ce am scos echipa din subsolul clasamentului. Le-am zis jucătorilor mereu să aibă încredere în ei, atât”

Citește și:

Ce a spus Romera despre prelungirea contractului cu Dinamo

Previous Contra: "Vom ajunge rușinea rușinilor!"
Next Ce a spus Romera despre prelungirea contractului cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *