Claudiu Niculescu, anunț îngrijorător despre Dinamo


Fostul antrenor al lui Dinamo, demis după doar 3 săptămâni pentru a-l aduce pe Mircea Rednic, a declarat astăzi la Digi Sport că nu crede că echipa din Ștefan cel Mare mai are vreo șansă la play-off și că ar trebui să se concentreze pentru că în play-out se poate chiar retrograda.

”Trebuie să vedem ce se va întâmpla. De luni începe treaba și nu-și mai permite să facă niciun pas greșit. Eu am mai spus că nu au șanse absolut deloc la play-off. Este destul de aproape de zona aia periculoasă că se vor înjumătăți punctele și în play-out niciodată nu se știe ce se poate întâmpla.

Strategia lor, domnul Rednic știe ce are de făcut acolo. Și-a asumat un risc foarte mare acum, trebuie să vedem jocul echipei și rezultatele. Acum nu mai contează jocul, ci rezultatele. Sunt salarii mai mici, vor să-și creeze un nucleu pentru sezonul viitor. Dar nu trebuie neglijat nici acest sezon, trebuie să fie foarte atenți. Nu am fost lăsat să fac ceva. Orice antrenor vrea să-și aducă jucători când nu merge treaba. Poate-i iese domnului Rednic. După regulile fotbalului, este greu să crezi că ai rezultate imediate, ar sfida orice logică. Dar poate-i iese”, a declarat Claudiu Niculescu la Digi Sport.

Citește și:

INCREDIBIL Ce a reușit un fost dinamovist cu echipa sa

-->
Previous INCREDIBIL Ce a reușit un fost dinamovist cu echipa sa
Next OFICIAL Veste foarte proastă pentru dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *