Claudiu Florică: ”Asta pot să vă spun despre discuții”


Dinamoviștii speră că va veni un salvator în Ștefan cel Mare care să se priceapă la fotbal, să fie pasionat și să investească timp și bani la echipă pentru a o duce din nou pe podiumul Ligii 1. Astăzi vă informam că au apărut niște probleme la negocieri, pe care Claudiu Florică le vrea rezolvate înainte de a face tranzacția. Data limită ar fi 1 octombrie.

Omul de afaceri a explicat astăzi în ce punct al discuțiile este cu Ionuț Negoiță pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni care ar valora 3 milioane de euro.

”Asta pot să vă spun. Discuțiile sunt cât se poate de deschise și normale pentru această fază a achiziției. Analiza financiar-contabilă și discuțiile juridice se poartă la nivel de experți. Informațiile sunt confidențiale și nu vor face în niciun caz obiectul unei declarații publice”, a declarat Claudiu Florică pentru gsp.ro.

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cascada Duruitoarea, un loc desprins din Rai. Cum ajungi la ea

-->
Previous ULTIMA ORĂ Negoiță nu l-a convins pe Florică. Ce-i cere omul de afaceri
Next ULTIMA ORĂ Un jucător important va semna cu Dinamo. Cine va fi dat afară

1 Comment

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  august 29, 2019
  Răspunde

  Doresc sa subliniez faptul ca GSP s-a transformat din cel mai bun cotidian sportiv in organ media de cancan, poate si sub influenta unui public din ce in ce mai avid de astfel de „povestiri interesante” care, in esenta, nu au nicio legatura cu competitia sportiva (la barfa nu ne intrece nimeni, suntem campioni mondiali absoluti).
  Referitor la negocierile dintre domnul Florica si domnul Negoita, este absolut nomala analiza amanuntita si de durata a situatiei de catre potentialul comparator, cum absolut normale sunt si eventualele solicitari de clarificare / rezolvare a anumitor probleme depistate in cadrul respectivei analize.
  Deci, daca actualul actionar majoritar (oare care o mai fi ala?) doreste intradevar sa scape de povara acestei gauri negre care ii inghite averea stransa cu sudoarea funtii (dupa cum a afirmat in repetate randuri domnul Ionut Negoita), acesta va trebui sa faca ceea ce este absolut firesc in orice afacere normala din lumea asta, adica sa accepte acea oferta corecta, bazata pe realitatile situatie existente, in conditiile impuse de starea de fapt.
  Daca nu, inseamna ca DINAMO reprezinta in continuare o importanta sursa de venituri pentru RIN si totul nu a fost decat un mare bluf. Restul este canacan GSP …

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *