Clau-gol n-are milă, atacă și vorbește de ”cea mai mare minune din fotbalul românesc”. Ce zice despre strategia lui Rednic


Campionatul începe peste trei săptămâni, iar Dinamo e încă departe de a-și fi conturat lotul pentru ediția de primăvară în care doar un miracol ar putea duce echipa în play-off. Rar se aude vreo părere pozitivă despre Dinamo în această perioadă, iar radiografia făcută de Claudiu Niculescu este dură.

Antrenorul care a stat doar trei meciuri în toamnă la ”câini” s-a luat la Digi Sport de cel ce i-a luat locul, Mircea Rednic. ”Problema e că au plecat mulți jucători de pe linia de fund și nu a venit nimeni în locul lor. Nu s-a făcut niciun transfer în defensivă. Dinamo a renunțat la Corbu, Katsikas și Popescu, care erau titulari. Acum mai sunt doar Ciobotariu, Grigore și Ehmann. În plus, nu ai un portar cu experiență. A plecat Penedo și nu s-a adus nimic în locul lui. Muțiu e de perspectivă, dar nu are experiență.

La Dinamo, linia dintre liniște și infern e foarte subțire. Mulți visează și spun că Dinamo poate ajunge în play-off. Pentru asta trebuie să se întâmple cea mai mare minune din fotbalul românesc. Trebuie ca echipa de pe locul 6 (n.r. Astra) să joace execrabil și Dinamo să bată tot. În plus, Dinamo mai trebuie să depășească alte patru echipe”.

 

Citește și:

Dinamo nu poate, alții da! Mahlangu aproape de un come-back spectaculos, plus o lovitură de imagine

-->
Previous Nu se mai înțelege nimic! Permutări + o decizie ce e regratată acum
Next Dinamo nu poate, alții da! Mahlangu aproape de un come-back spectaculos, plus o lovitură de imagine

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *