Ciprian Paraschiv, detalii despre venirea lui Rednic la Dinamo


Dinamoviștii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla săptămâna asta. Pentru că sunt două variante! Ori vin spaniolii și bagă bani imediat la echipă, ori rămân suporterii acționari majoritari și-l aduc pe Rednic manager cu puteri depline. Rednic tocmai și-a încheiat contractul în Moldova și președinte Iașiului, Ciprian Paraschiv, a dat detalii despre ceva face antrenorul.

”Mircea a venit la Iasi intr-o situatie foarte grea a echipei si ce mi-a placut foarte mult la el e ca a crezut ca putem salva echipa. Ramanerea in Liga 1 inseamna salvarea echipei, era foarte greu sa mai revenim in primul esalon, ar mai fi trecut multi ani. Au fost momente foarte grele, Mircea chiar a facut tot ce putea face un om si ne-am indeplinit obiectivul. A fost de comun acord, nu am ce sa comentez. Eu sunt convins ca Mircea este un antrenor pe care il doresc foarte multe echipe, nu doar Dinamo. Cred ca va avea multe oferte si ii doresc succes. Suporterii il iubesc foarte mult la Dinamo, dar e decizia lui.

E o situatie grea, dar luam deciziile si cu mintea si cu sufletul ca Iasiul sa aiba un antrenor bun, care sa ne ajute sa construim proiectul pe care il dorim. Este si Daniel Pancu o varianta, sunt mai multe nume. Nu are rost sa ne dam cu parerea pana nu este ceva sigur. As specula si nu ar fi in regula.

Il vom cunoaste probabil undeva spre finalul saptamanii viitoare”, a declarat Ciprian Paraschiv.

Citește și:

Rednic are drum liber spre Dinamo. În ce condiții vine antrenorul

Previous Rednic are drum liber spre Dinamo. În ce condiții vine antrenorul
Next Dănciulescu pleacă de la Dinamo? Ce se întâmplă cu contractul său

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *