Ciprian Marica nu se hazardează: ”Se poate întâmpla”


Ciprian Marica a vorbit despre ultimele trei victorii pe care dinamoviștii le-au obținut în play-out, dar consideră că faptul că toată lumea a început să-i laude ar putea să ducă și la o lipsă de concentrare în ultimele meciuri, care ar trebui și ele câștigate.

”E o surpriză plăcută că Dinamo își revine și reușește să câștige, iese din zona roșie și respiră. Însă, până la final, mai sunt câteva jocuri de foc, sunt foarte apropiate echipele și va fi important să se concentreze până la final. Mă bucur pentru ei, sincer, și sper să o țină tot așa. Vor mai avea probleme dacă nu se concentrează, dacă nu vor rămâne la fel de concentrați și focusați pe ceea ce au de făcut, se poate întâmpla orice. Eu le țin pumnii și sper ca la final să fie peste zona de retrogradare sau de baraj.

(n.r. A găsit Dusan Uhrin soluția la Dinamo?) Haideți să îi lăsăm să demonstreze asta până la final, să nu ne grăbim să îi felicităm deocamdată, pentru că bătălia încă nu s-a terminat, mai au mult de muncă, sunt meciuri de foc care urmează și trebuie să le câștige”, a spus Ciprian Marica, după meci de old boys.

Citește și:

Mănăstirea Prislop și profeția părintelui Arsenie Boca

Previous Deian Sorescu: „Nu banii contează acum”
Next Cosmin Moți despre revenirea la Dinamo: ”Aș vrea”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *