Ciprian Marica, adevărul despre contactul cu investitorii spanioli


Ciprian Marica neagă informaţia publicată de ProSport.ro, potrivit căruia noii şefi de la Dinamo – Pablo Cortacero (acţionar majoritar), Rufo Collado (director sportiv) şi Dorin Şerdean (preşedinte CA) – i-ar fi cerut un împrumut pentru a plăti salariile jucătorilor.

Patronii spanioli ai lui Dinamo vor să-şi mute birourile într-o clădire deţinută de Ciprian Marica pe Calea Dorobanţi, în apropierea stadionului. În cadrul discuţiilor, acţionarii spanioli ai lui Dinamo i-ar fi solicitat lui Marica un împrumut pentru a plăti salariile jucătorilor. Cortacero&Co şi-ar fi luat angajamentul că vor restitui banii după o lună, odată cu plata chiriei pentru birourile clubului.

Reacţia lui Ciprian Marica după ce s-a scris că spaniolii de la Dinamo i-ar fi cerut bani împrumut

Contactat de Telekom Sport, Ciprian Marica a negat categoric că ar fi existat vreo discuţie între el şi şefii lui Dinamo, pentru un eventual împrumut. Fostul atacant al lui Schalke susţine că singurele discuţii au fost despre spaţiile pe care acţionarii spanioli din Ştefan cel Mare vor să le închirieze pentru a-şi muta birourile:

”Este adevărat că cei de la Dinamo m-au contactat pentru a semna un contract legat de spaţiile unde dânşii doresc să-şi facă birourile. Dar în niciun caz nu a fost vorba despre vreun împrumut pe care eu l-aş fi dat actualilor patroni de la Dinamo, pentru ca ei să achite anumite datorii la echipă. Atât pot să vă spun, că vor să aibă birourile în Dorobanţi, unde eu deţin acele spaţii de închiriat”, a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

Citește și:

INTERVIU Pablo Cortacero, despre jucători, arbitri și Contra. Mesaj pentru fani: ”Răbdare”

Previous Noile tricouri de joc, prezentate. Îndemnul inserat pe ele
Next INTERVIU Pablo Cortacero, despre jucători, arbitri și Contra. Mesaj pentru fani: ”Răbdare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *