Cine vine antrenor în locul lui Mulțescu EXCLUSIV


Dinamo va avea în scurt timp un nou antrenor! Gigi Mulțescu mai are 2 zile contract cu Dinamo și îl locul său va fi instalat Cosmin Contra! Din informațiile doardinamo.ro, fostul selecționer este foarte aproape de a veni și a construi un proiect de viitor la echipa din Ștefan cel Mare.

Lui Gigi Mulțescu i s-a pregătit un post la Academia clubului Dinamo, care va fi reconstruită și condusă de Gigi Mulțescu.

„Nu am semnat nici un contract cu Dinamo. Am avut două antrenamente azi. Am vorbit cu Bogdan Bălănescu să mă ocup în continuare de echipă. Eu am până în 15 cu drept de prelungire. Am negociat. Eu sunt la dispoziția clubului și vom vedea. Rămân la club până când e nevoie, până când o să vină următorul antrenor. Este interesant că de vreo trei patru zile n-am ami vorbit cu domnul Țălnar, deși sunt în relații foarte bune cu el. Noul proprietar poate să își aleagă echipa lui tehnică. Cine dă banii, acela trebuie să conducă. Veni, vidi, vici, roiu (de la „ia-ți roiu”). Echipa merge foarte bine. Prima etapă e cu Hermannstadt acasă.

Normal că mă bucur că a avut loc această tranzacție. Important e ca Dinamo să își găsească drumul și să facă performanță. Sunt nemulțumit într-un fel pentru mine, dar mergem înainte. Tot ce am făcut, am făcut pentru Dinamo, să rămână în Liga 1. Cel mai bine ar fi ca noii acționari să colaboreze cu suporterii. Au avut o contribuție decizivă la salvarea echipei, când era nevoie de bani pentru salarii, ANAF. Poate găsesc și eu ceva după Dinamo, dacă nu, să fim sănătoși”, a declarat Gigi Mulțescu pentru Digi Sport.

Citește și:

Se pregătește un nou antrenor la Dinamo. Anunț OFICIAL

Previous Se pregătește un nou antrenor la Dinamo. Anunț OFICIAL
Next Negoiță, mesaj de despărțire pentru dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *