Cine va reprezenta echipa în relaţia cu FRF şi LPF


Andrei Nicolescu și-a luat angajamentul de a reconstrui clubul Dinamo de la zero. FANATIK a aflat numele surpriză al persoanei care va reprezenta echipa în relația cu FRF și LPF.

Dinamo a evitat cu mari emoții retrogradarea în liga secundă, iar administratorul special și-a asumat în această vară o reconstrucție amplă a clubului, vizând toate departamentele.

Această revoluție nu se limitează doar la lotul și staff-ul tehnic al lui Zeljko Kopic, ci include și birourile. După ce a renunțat la secretarul general Mihai Matei, Andrei Nicolescu a adus un nou delegat la Dinamo.

Conform informațiilor FANATIK, este vorba de Virgil Petre Vucea. Acesta va reprezenta Dinamo în relațiile cu FRF, LPF și Comisia Centrală a Arbitrilor și urmează să fie prezentat echipei în zilele următoare, în cantonamentul din Slovenia.

Cine este Virgil Petre Vucea?

Originar din Drobeta Turnu Severin, Virgil Vucea a fost director sportiv la divizionara C Minerul Mehedinţi. Ulterior, a continuat în fotbal la Sporting Roșiori, Metaloglobus și Academica Clinceni.

În stagiunea precedentă, Virgil Vucea a fost delegat la Liga 3 pentru echipa secundă a celor de la FC Voluntari. Începând cu actuala stagiune, el va fi delegatul celor de la Dinamo.

Mihai Matei, care a ocupat această funcție până la finalul sezonului recent încheiat, a acceptat oferta lui Dani Coman de la FC Argeș. Clubul are ambiții mari pentru viitorul sezon, vizând revenirea în elită cât mai repede, cu Nicolae Dică la cârma echipei.

Citește și:

Lista tarifelor cântăreților de muzică populară: cât ia Sofia Vicoveanca pe un recital, cât câștigă Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț

Previous Mesajul peluzei pentru Andrei Nicolescu
Next O nouă victorie a dinamoviștilor în amicale

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *