Cine va ieși din echipă după venirea lui Puljic. Cum va arăta primul 11 standard


Dinamo a reușit astăzi să-l legitimeze pe Ante Puljic, fundașul care a fost convins de suporteri să se întoarcă în Ștefan cel Mare. Fotbalistul va purta numărul 66 și va sta cel puțin 1 sezon în haită, el având opțiune de prelungire pe încă unul.

Interesant este că Dinamo s-a întărit serios după sosirea lui și că Dusan Uhrin va trebui să renunțe la cel puțin un jucător din formația de start. Cel mai probabil acesta va fi un fotbalist adus de Rednic sezonul trecut, Linas Klimavicius, care acum este la echipa națională a Lituaniei. Antrenorul ceh de 51 de ani consideră că Mihai Popescu este mai util în centrul defensivei alături de Ante Puljic. Un alt fotbalist care este deja pus pe lista de transferuri este Florin Bejan, căruia i s-a transmis deja că are șanse mici să mai intre să joace pentru ”câini” în acest sezon.

Un fundaș central tânăr este norocos. Dusan Uhrin a stat de vorbă cu Ciobotariu și i-a explicat că-i poate fi mai util pe partea dreaptă a defensivei. Iar apărătorul a început să se descurce tot mai bine, astfel că i-a luat fața în ultimele două meciuri lui Moura, singurul jucător experimentat pe acel post.

Cum ar putea arăta formația de start cu FC Botoșani:

Citește și:

Povestea impresionantă a Mănăstirii dintr-un lemn. De ce merită vizitată

Previous Cel mai așteptat transfer a semnat. Prezentarea oficială
Next Cât costâ biletele pentru meciul cu Botoșani de pe Arena Națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *