Cine va fi noul consilier tehnic


Vlad Iacob a fost numit administrator special, în locul lui Iuliu Mureșan, iar Ovidiu Burcă antrenor. Cel școlit la Institutul Johan Cruyff a lăsat de înțeles că noul tehnician din „Ștefan cel Mare” va avea cooptat în staff și un consilier tehnic;

Din informațiile Playsport.ro, Florin Marin urmează să fie adus în „Groapă” pe acest post. Cel care a jucat la Rapid și Steaua are o vastă experiență în antrenorat, fiind, în două ocazii, și pe banca tehnică a „câinilor”. Mai mult, este cunoscut drept fiind mentorul lui Ovidiu Burcă;

Într-o conferință de presă susținută azi, Ovidiu Burcă a certificat știrea: „Consilier tehnic va fi Florin Marin. E un foarte bun strateg, tactician, am mare incredere in el.”

Pe de altă parte, noul șef de la Dinamo, Vlad Iacob a vorbit despre relațiile pe care le are cu oamenii care au decis în ultima vreme la echipă:

Am vrut sa mai investesc si in 2018, am avut un acord de confidentalitate cu domnul Negoita, dar situatia era si mai incerta decat acum. Cu domnul Badea consider ca am o relatie prjncipiala. Din discutiile avute, dumnealui a fost un partener de incredere. Pentru toata lunea e evident cinr este adevarata Dinamo.”, a punctat Iacob.

Citește și:

Ce s-a discutat la Adunarea Generală a Acționarilor

Previous Ce s-a discutat la Adunarea Generală a Acționarilor
Next Declarațiile lui Burcă la prezentare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *