Cine va fi al treilea transfer al lui Dinamo


Dinamo i-a transferat in aceasta vara pe lusitanul Salomao si pe grecul Katsikas, iar saptamana viitoare ar putea perfecta cea de-a treia mutare. Cosmin Contra insista sa-si aduca un fost elev de la Petrolul Ploiesti.

Este vorba despre Juan Albin, mijlocas de 31 de ani. Ultima oara, sud-americanul a evoluat pentru Veracruz in Mexic, Albin ar fi de acord cu revenirea in Liga 1. Transferul are sanse mari de realizare la inceputul saptamanii viitoare, cand fostul fotbalist al prahovenilor este asteptat la Bucuresti.

El ar urma sa aiba cel mai mare salariu din echipa, 12.000 de euro pe luna. Albin este si pe placul lui Adrian Mutu, cei doi fiind coechipieri la Petrolul. In afara uruguayanului, Dinamo mai cauta un varf.

Astfel, Cosmin Contra încearcă să mizeze pe jucătorii alături de care a făcut performanță la Petrolul Ploiești după ce a vrut să-l aducă pe Bokila în Ștefan cel Mare.

 

 

 

Previous ​Giorgos Katsikas "Voi arăta pe teren că am valoare"
Next ​Florentin Petre a răbufnit pe facebook: "Toţi fotbaliştii fumează şi consumă alcool. Patrick e victima unor gazete îndoielnice"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *