Cine va arbitra „U” Cluj-Dinamo


-->
CCA l-a trimis pe Cătălin Popa să arbitreze turul barajului Universitatea Cluj – Dinamo, în timp ce Marcel Bîrsan va conduce confruntarea dintre Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște.

Dinamo e față în față cu cele mai importante partide ale sezonului, însă delegarea de la meciul împotriva „Șepcilor Roșii” le aduce roș-albilor numeroase amintiri neplăcute. Dinamoviștii au acuzat recent o „cooperativă împotriva lui Dinamo”.

În februarie, Cătălin Popa, 40 de ani, i-a scos din sărite pe dinamoviști în timpul remizei cu UTA, 0-0. „Centralul” din Pitești l-a eliminat pe Marco Ehmann în minutul 41, roș-albii contestând virulent decizia.

După meci, fanii-finanțatori din programul DDB au reacționat cu o ironie: „Cătălin Popa îl elimină pe Ehmann pentru că nu respectă distanțarea socială și nu poartă mască”.

Tot în acest sezon, Cătălin Popa a arbitrat și umilința suferită de „câini” pe terenul Universității Craiova, 0-5.

„Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați.” – Dusan Uhrin jr., antrenor Dinamo

Citește și:

Finala Cupei României U19 cu steagul și imnul Ținutului Secuiesc. Reacția șefilor FRF

Previous Dănuț Lupu: „Nu-mi doresc stare de tensiune”
Next La ce clauză a renunțat Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *