Cine va arbitra meciul Dinamo-U Cluj


-->
Dinamo a pierdut partida tur cu Universitatea Cluj, scor 0-2, și este obligată să câștige la minim 3 goluri diferență. Returul se va disputa pe stadionul din Ștefan cel Mare, duminică, 29 mai de la ora 21.

ProSport a aflat cine se va afla la centru în partida fatidică pentru dinamoviști. Radu Petrescu (39 de ani) este cel care a fost delegat de către CCA pentru acest meci.

„Câinii” nu au un istoric fericit cu Petrescu „central”. Arbitrul a fost eroul negativ al derby-ului dintre FCSB și Dinamo din 3 octombrie 2020, încheiat 3-2. Centralul, care a fost suspendat trei etape după acest meci, a fluierat un penalty inexistent la pătrunderea lui Dennis Man spre poarta lui Mejias. La aceeași fază, judecătorul partidei l-a eliminat eronat și pe Isma Lopez.

Dinamo a avut mare ghinion la meciul tur, Matei și apoi Irobiso lovind bara porții. La finalul meciului, Erik Lincar i-a înțepat pe adversari cu declarația sa.

„Puteam să marcăm vreo 3-4 goluri”. Partida va fi sold-out și se anunță drept meciul sezonului pentru suflarea dinamovistă.

Citește și:

Vasile Dîncu: ”Prima și cea mai veche iubire”

Previous Previziuni sumbre: „Sinonimă cu desființarea”
Next Când apare public macheta noului stadion

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *