Cine va arbitra derby-ul de sâmbătă


-->
Derby-ul Dinamo-Rapid se va juca sâmbătă, ora 20:30, pe stadionul Dinamo. Ultimul duel dintre cele 2 a fost pe 11 aprilie 2015, atunci când dinamoviștii se impuneau cu 2-0. Marcatorii: Gavrilă și autogol Cmovs. Ecusonul FIFA Horațiu Feșnic va fi la centru.

Gruparea giuleșteană, cu arbitrul clujean la centru, a obţinut o victorie, 1-0 cu Chindia Târgovişte, la primul meci după revenirea sa în Liga I de fotbal după o pauză de şase ani, pe 18 iulie 2021.

Horațiu Feșnic va fi ajutat la linii, în partida care se va desfășura pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare, de Alexandru Cerei și Ciprian Danșa.

În 5 meciuri arbitrate în acest sezon de Liga 1 a oferit 27 de avertismente și un singur cartonaș roșu. Are, așadar, o medie de peste 5 cartonașe galbene pe partidă.

În urmă cu trei etape, oficialii de la FC Botoșani au fost supărați pe arbitrajului cujeanului în meciul de acasă cu Craiova lui Mititelu. În minutul 72, la scorul de 0-1, Bradley Diallo a avut o intervenție neglijentă la Mihai Roman în suprafața de pedeapsă, dar centralul Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue.

”Feșnic atât poate. Atât poate, atât face, dar e de necrezut. La acea fază, nu știu dacă trebuia să decidă el sau să-i spună tușierul, dar a ridicat piciorul un metru. Eu când îl văd pe Feșnic sau pe unii din categoria lui, văd o întâmplare.

Atât pot, atât fac. Fotbalul nu e pentru ei, ei sunt pură întâmplare, încearcă și ei, sunt actori ca sutele de fotbaliști pe care nu-i știe nimeni. Așa e Feșnic în arbitraj. E un nimeni acolo care face și el ce poate”, a declarat imediat dup[ meci antrenorul Valeriu Iftime.

Citește și:

Iohannis a anunțat numele noului premier desemnat

Previous Dănuț Lupu surprinde cu pozitivitatea sa
Next A fost întocmit planul de reorganizare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *