Cine sunt ”YES-MEN” la Dinamo


sursa: gsp.ro
Dinamo a suferit foarte tare în ultima perioadă din cauza rezultatelor proaste, iar Cornel Dinu a găsit doi oameni în club pe care îi găsește vinovați pentru ceea ce se întâmplă în ultima vreme în Ștefan cel Mare.

„Nu luni e momentul adevărului pentru Dinamo. De multe ori în fotbal, timpul reparației e ca în boală, ca în societate. Dacă n-apar niște oameni providențiali, timpul reparației e egal cu timpul distrugerii. Aici, la Dinamo, s-au făcut niște experiențe de a administra fotbalul cu Iorga (n.r. Marius Iorga, șeful departamentului scouting la Dinamo), cu Răduță (n.r. Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo), cu oameni ca acești «yes-men». Ce competențe fotbalistice sunt la Dinamo?

Lui Dinamo nu i se poate cere omogenitate și o concepție clară de joc în acest moment. Jucătorii nu se cunosc foarte bine. Singurul lucru care poate salva echipa pentru un moment e eventuala valoare individuală a jucătorilor. Rednic a mai transferat așa și i-a ieșit. Calculele acum sunt pentru următorul sezon, că acum doar o minune o mai poate duce pe Dinamo în play-off”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește și:

Un dinamovist explică conflictul Lucescu-Rednic

-->
Previous Un dinamovist explică conflictul Lucescu-Rednic
Next VESTE TERIBILĂ Un fost dinamovist s-a sinucis

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *