Care sunt entitățile care investesc la club


Dinamo nu are investitor şi supravieţuieşte datorită banilor pe care îi primeşte de la sponsori.  Din informaţiile FANATIK, sunt cinci sponsori care investesc financiar la Dinamo şi este vorba de fanii-acţionari din programul DDB, sponsorul Unibet şi oamenii de afaceri Gheorghe Niţu, Marian Iuhasz şi Claudiu Ciolan.

Conctactat de același site, reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că Dinamo are nevoie în continuare de sponsori pentru a-şi putea continua activitatea.

“Sunt vreo doi-trei sponsori care bagă mâna adânc în buzunar. Deci cei care dau bani în afară de DDB sunt: Unibet, Nițu, Iuhasz, Ciolan. Dincolo de asta, avem o mulțime de bartere. Salariile se plătesc în cash, ne ajută barterele, dar e destul de important să avem mijloace financiare la îndemână”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

  • Suporterii din programul DDB reprezintă cel mai important sprijin financiar al celor de la Dinamo. Au virat mai mult de 2,5 milioane de euro în ultimii doi ani în conturile clubului, bani fără care echipa nu ar fi putut lua licenţa şi să se menţină în prima ligă.
  • Unibet este sponsor principal pe tricourile lui Dinamo din anul 2019, când a înlocuit Orange. Compania virează 350.000 de euro pe an în conturile clubului plus eventuale bonusuri care nu au fost accesate de club din cauza rezultatelor sportive modeste. Parteneriatul dintre Unibet şi Dinamo continuă şi în anii următori, fiind semnat un nou contract, aşa cum FANATIK a anunţat.
  • Gheorghe Niţu este un om de afaceri în vârstă de 78 de ani. A făcut avere din agricultură, fiind specialist în domeniu. Are card de membru Elite în DDB, însă pe lângă această cotizaţie virează sume importante în club pentru a ajuta la plata salariilor.
  • Marian Iuhasz a creat o companie de mare succes, Delta Glass, care de două decenii produce ferestre și alte elemente de construcție, din sticlă. Omul de afaceri sponsorizează Dinamo de câţiva ani şi în vară chiar a plătit pentru cantonamentul pe care “câinii” l-au efectuat în Turcia.
  • Claudiu Ciolan este patronul clinicii dentare Smile Center şi în urmă cu câteva săptămâni a cumpărat autocarul echipei de la Ionuţ Negoiţă. Ciolan a explicat pentru FANATIK că este gata să se implice şi mai mult la echipă, din punct de vedere financiar.

Citește și:

Denia de marți: ”Ne ajută”

 

Previous Lovitură: „Prejudiciul e de 1 milion de euro”
Next Florin Prunea îl susține pe Nicolae Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *