Cine sunt cei trei căpitani ai lui Dinamo


S-a stabilit cine vor fi cei trei lideri ai lui Dinamo sezonul viitor. Căpitanii lui Dinamo în sezonul următor vor fi, în această ordine, Steliano Filip, Sergiu Hanca și Ionuț Nedelcearu, după cum a fost stabilit odată cu plecarea lui Palici.

Cei trei vor fi prezenți la evenimentul în cadrul căruia vor fi prezentate noile echipamente ale „câinilor”, din stagiunea 2017-2018, alături de Rivaldinho și Penedo. Prezentarea va avea loc miercuri, de la ora 17:00, Muzeul Sportului Dinamo.

În vârstă de 23 de ani, Filip este cel mai vechi fotbalist din actuala „haită”. El s-a numărat printre liderii din teren ai formaţiei în ultimele două sezoane, iar şefii vor să-i ofere prin banderolă şi garanţia că este apreciat ca să rămână pe mai departe în Ştefan cel Mare.

Al doilea lider din teren al „câinilor” va fi Sergiu Hanca, naşul lui Filip. Mijlocaşul de 25 de ani a avut un sezon remarcabil şi este considerat unul dintre cei mai importanţi oameni ai echipei, fiind probabil cel mai apreciat fotbalist de către suporteri.

Nedelcearu (21 de ani) a fost crescut la academia lui Dinamo și este unul dintre fotbaliștii de bază din echipa lui Contra.

-->
Previous Dinamo s-a înteles cu Veracruz! Albin, împrumutat la Dinamo
Next Cum arată noile tricouri ale lui Dinamo. Omagiu pentru Hîldan și Ekeng

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *