Cine poate veni investitor la Dinamo


Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, a acordat un interesant interviu pentru FANATIK. În cadrul acestuia vorbește despre posibilii investitori și susţine că Dinamo ar supraviețui și în Liga II.Ce trebuie să facă un investitor și ce condiții trebuie să întrunească pentru a se implica la Dinamo în acest moment?

– În primul rând, pentru a putea atrage noi investitori, am discutat despre un set de măsuri preliminare, în vederea selectării lor, astfel încât Dinamo să nu se regăsească în acea postură neplăcută în care s-a aflat. Au apărut persoane care, realmente, nu aveau posibilitatea să investească, nu aveau fondurile necesare.

Și atunci, cei cărora le-am trimis setul de condiții, le-am transmis următoarele lucruri: trebuie să dovedească bonitatea cu o scrisoare din partea unei bănci cu care lucrează de o perioadă de timp, trebuie să ne transmită dovezi că au un rulaj corespunzător care să ne certifice faptul că ar putea avea banii necesari ca să plătească cheltuielile curente de la Dinamo. Pentru performanță, le cerem investitorilor o garanție de 20 de milioane de euro pentru următorii patru ani de zile.

Din discuțiile pe care le-ați avut cu posibilii investitori, s-au arătat speriați de aceste condiții sau a părut ceva normal?

– Nu neapărat. Dar nu am reușit să discutăm atât de aprofundat cu niciunul dintre ei. Au fost discuții de suprafață, despre volumul datoriilor, situația clubului și noi am transmis acest set de condiții numai în momentul în care ne-au solicitat diverse lămuriri. Dar nu au existat discuții aprofundate care să îmi permită să spun astăzi că au fost speriați sau relaxați pe tema asta. Este evident că nu oricine poate veni în aceste condiții, dar nu asta ne interesează ci să vină cineva care știm că poate salva Dinamo, pe de-o parte, și că poate duce flamura mai departe în condiții de performanță.

Citește și:

Serghei Mizil, despre Ceaușescu: ”Singura diferență între el şi ăştia era inteligența”

-->
Previous Dinamo-Chindia, echipe probabile
Next Zăvăleanu a recunoscut interesul din golf: "Mi-au cerut date suplimentare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *