Cine oferă primele pentru returul cu ”U” Cluj


-->
Dinamo îşi joacă ultima şansă de a rămâne în Liga 1 în returul cu U Cluj. „Câinii” sunt motivaţi cu zeci de mii de euro pentru a evita ruşinea retrogradării. Fanatik a aflat cine dă banii.

Dinamo are o primă uriaşă pentru evitarea retrogradării. Gabi Torje și ceilalți jucători ai lui Dusan Uhrin vor împărţi 75.000 de euro în cazul în care vor reuşi să întoarcă rezultatul.

FANATIK a aflat cine sunt dinamoviştii care au pus banii:

DDB: 25.000 de euro;
Nicolae Badea: 20.000 de euro;
Claudiu Florică: 10.000 de euro;
Marian Iuhasz: 5000 de euro;
Constantin Niţu: 5000 de euro;
Răzvan Zăvăleanu: 5000 de euro;
Claudiu Ciolan: 5000 de euro;
Total: 75.000 de euro.

DDB, principalul sprijin financiar al celor de la Dinamo în ultimii doi ani, a pus cea mai mare sumă. Nicolae Badea contribuie şi el cu o sumă importantă şi surprinde prezenţa pe această listă a lui Claudiu Florică.

Omul de afaceri a fost în discuţii cu Ionuţ Negoiţă în 2019 să preia pachetul majoritar de la Dinamo. Negocierile au căzut, iar un an mai târziu a fost preluat de Pablo Cortacero. În acest sezon, Florică ar fi dat bani la Rapid şi Academica Clinceni, acolo unde a fost legitimat fiul său, Luca Florică.

Printre cei care au dat bani pentru prima lui Dinamo este şi Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar. Oficialul echipei pune umărul şi cu bani pentru salvarea echipei a cărei insolvenţă o gestionează.

Marian Iuhasz, Constantin Niţu şi Claudiu Ciolan sunt oameni de afaceri care au sprijinit Dinamo din punct de vedere financiar de mai multe ori pe parcursul acestui an. Ei au dat sume de bani în momentul în care clubul avea nevoie.

Claudiu Ciolan a răscumpărat de la Ionuţ Negoiţă autocarul lui Dinamo pentru 42.000 de euro şi l-a pus la dispoziţie clubului gratis. În plus, Ciolan a ajutat Dinamo cu diverse sume de bani în ultimele luni.

Din informaţiile FANATIK şi jucătorii lui U Cluj au prime uriaşe în cazul în care vor obţine promovarea. Titularii au stipulate în contract prime care ajung la 20.000 de euro de om în cazul în care vor promova cu U Cluj. Jucătorii veniţi în iarnă vor lua ceva mai puţin, 12.000 de euro.

Citește și:

Cât costă o noapte de cazare în casa de vacanță a Prințului Charles, din Covasna

Previous Vizită surpriză în cantonamentul de la Săftica
Next Ce a declarat Uhrin la conferința de presă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *