Cine o va reprezenta pe Dinamo la Jocurile Olimpice


2 ani și 2 zile au trecut de la marea semifinală dintre România U21 și Germania U21. România conducea cu 2-1 la pauză, dominând autoritar naționala Germaniei. Repriza a doua a fost una de coșmar, astfel rezultatul final a fost de 4-2. Grație acestei performanțe, Naționala de Fotbal a României U23 va fi prezentă la Jocurile Olimpice.

Federația a pregătit o prezentare inedită a lotului. Din 20 în 20 de minute, câte un „tricolor” primește convocarea. Numele fotbaliștilor sunt anunțate de artiști sau de jurnaliști români, în scurte clipuri postate pe site-ul Federației, dar și pe pagina ee Facebook.

Lotul anunțat până în acest moment:

Marian Aioani (portar), Andrei Rațiu (fundaș), Ricardo Grigore (fundaș), Andrei Chindriș (fundaș), Virgil Ghiță (fundaș), Radu Boboc (fundaș) Alexandru Pașcanu (fundaș), Andrei Ciobanu (mijlocaș), Marius Marin (mijlocaș), Marco Dulca (mijlocaș), Dragoș Nedelcu (mijlocaș), Alexandru Dobre (mijlocaș), Valentin Gheorghe (mijlocaș), Ion Gheorghe (mijlocaș), George Ganea (atacant), George Pușcaș (atacant)
Rădoi a alcătuit cu greu lotul.

Chiricheș, Stanciu, Man și Mihăilă nu sunt disponibili. Pe ultima sută de metri a fost blocat și Constantin Budescu, de arabii de la Damac.

Turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice se va desfășura în perioada 27 iulie – 7 august 2021.

Așadar, până în acest moment, Dinamo va fi reprezentată de la Jocurile Olimpice de fundașul central Ricardo Grigore (22 de ani). Rămâne de văzut dacă va mai fi anunțat și alți jucători de la Dinamo.

Citește și:

Răzvan Zăvăleanu oferă detalii despre depunctare

-->
Previous Ce se va întâmpla cu Ionuț Șerban
Next Eftimescu: "Poate nu mai dorește să rămână"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.