--> -->

Cine o poate salva pe Dinamo


-->
Dinamo se pregătește de brajul pentru salvarea de la retrogradare. Au spus-o jucătorii, a spus-o antrenorul, iar suporterii s-au obișnuit cu ideea că echipa nu mai are cum să se salveze direct.

Florin Prunea (53 de ani) a dezvăluit numele jucătorilor de la Dinamo care l-au impresionat în ultima perioadă și care pot ajuta echhipa să rămână în Liga 1 în continuare.

Numele celor care l-au impresionat pe Prunea

„Nu m-am enervat (n.r. după meciul pierdut de Dinamo cu Rapid). Azi m-am întâlnit cu trei dinamoviști când m-am dus la piață și am discutat. Toată lumea întreabă ce se întâmplă pentru că au venit jucători noi. Dinamo nu are lot de retrogradare sau de baraj, dar am văzut prima repriză. Nu se mai termină greșelile din apărare. O asemenea greșeală te poate costa un sezon întreg. În prima repriză s-au făcut greșeli de marcaj…. Nu înțeleg de ce au jucat în repriza a doua și în prima repriză nu au jucat nimic, le-a fost frică. Eu cred că în repriza a doua au avut altă atitufine.

Accidentările astea nu se mai termină… Să se termine cu aceste probleme. Sunt jucători care mi-au plăcut, francezul Pierret (n.r. Balthazar Pierret)… mi-a plăcut Morar, Irobiso e un plus pentru Dinamo”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Citește și:

Simona a câștigat cu Sorana

-->
Previous Pulhac: „Îmi vine să schimb postul”
Next O nouă soluție în atac pentru Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.