Cine l-a refuzat pe Ionuț Negoiță


Dinamo este în căutarea unui conducător, deși nu este o prioritate în acest moment pentru echipă să aducă pe cineva pe acest post. S-a ajuns la casting pentru postul lăsat liber de Adrian Mutu, plecat la FRF! Cu toate că de câțiva ani Dinamo ia doar jucători liberi de contract, iar funcția de director general nu aduce puteri depline în privința transferurilor și deciziilor, ea rămâne foarte dorită și pentru expunerea pe care o oferă, scrie gsp.ro.

După plecarea „Briliantului”, s-au înscris în cursă Florin Prunea și Marius Stan, însă nu s-a materializat nimic. Apoi, a fost propus Ianis Zicu, acesta spunând că nu e interesat acum de post, ci ar vorbi la iarnă dacă se mai poate. Dumitru Dragomir l-a propus „câinilor” pe Cristi Bobar, iar zilele trecute Marius Niculae a avut o discuție cu Ionuț Negoiță.

Apropiați ai patronului l-au recomandat pe „Săgeată”, însă totul s-a încheiat într-o fază incipientă. „Marius are alte proiecte pe rol, nu doar impresariatul, a considerat că nu este momentul oportun să revină la clubul unde s-a format”, au dezvăluit sursele GSP.

În acest moment, președintele Botoșaniului, Cornel Sfaițer, este cel mai aproape de a ocupa acest post.

Citește și:

Cornel Dinu îl atacă dur pe Cornel Sfaițer

-->
Previous Cornel Dinu îl atacă dur pe Cornel Sfaițer
Next Cât costă un bilet la meciul cu Aerostar Bacău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *