Cine l-a convins pe Nascimento să semneze cu Dinamo


Agentul FIFA reprezentant al compania „6ix Sports Management”, care reprezintă direct peste 40 de fotbaliști în Portugalia, România, Turcia, Cipru și Australia. Sergio Guedes, a facut cateva declarații pentru publicația sportiva Gsp.ro

hotel iceberg balcic-->

„În această vară, am completat în România transferurile lui Nascimento la Dinamo și Paulo Perreira la Mediaș, precum și prelungirea contractului lui Camora la CFR. Compania este în continuă expansiune, de aceea l-am invitat pe Traian să ni se alăture și să lucreze cu noi pentru a fi apropiat de jucătorii noștri.

În ceea ce-l privește pe Filipe Nascimento, el a avut mai multe propuneri în această vară, în afară de cea de la Dinamo. Din România, din Portugalia, din Franța. Dar când Adrian Mutu m-a contactat și apoi am vorbit cu jucătorul despre Dinamo, Filipe mi-a spus din start: «Aici vreau să joc!

A fost ușor să obținem o înțelegere după ce-am rezolvat corect treburile și cu CFR Cluj, un club care a fost mereu corect cu mine și cu jucătorii pe care-i reprezint”, a declarat Guedes.

Filipe Nascimento, 22 de ani, a semnat cu Dinamo la începutul săptămânii, el fiind reprezentat la discuții de Sergio Guedes, impresarul său lusitan.

„Pentru Filipe, sosirea la Dinamo este un alt pas important în carieră pentru a ajunge la „naționala” mare a Portugaliei. Este încă foarte tânăr, are doar 22 de ani, și foarte talentat, sunt sigur că va avea succes. Noului său antrenor îi place ca echipă să aibă posesia, să controleze meciul, iar Nascimento este perfect pentru această strategie.

Acum, discutăm cu câteva cluburi din România posibilitatea aducerii a doi fotbaliști, Tiago Gomes și Semedo, ambii internaționali. România este o țară minunată cu o ligă puternică și cu mulți jucători de calitate, care pot crește și pot fi vânduți ulterior în străinătate” a mai declarat Sergio Guedes, agent FIFA.

Previous Când vor fi puse în vânzare abonamentele și în Ștefan cel Mare.
Next Ionel Dănciulescu, detalii legate de transferul lui Albin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *