Cine l-ar putea antrena pe Nistor dacă pleacă la Craiova: ”Sunt discuții”


Dinamo începe mâine pregătirea pentru meciurile din 2020. Pe 6 ianuarie are loc reunirea, chiar de Bobotează. Rămâne încă de văzut dacă Dan Nistor va fi și el reunirea ”câinilor” sau va merge până la urmă la Craiova, care a rămas ieri fără antrenor după ce Victor Pițurcă și-a dat demisia.

Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, l-ar dori pe Marius Șumudică, iar antrenorul a recunoscut discuțiile.

”(n.r. – Se aude că Universitatea Craiova pare interesată de serviciile dumneavoastră) Haideţi să vorbim de Gaziantep, eu sunt un antrenor sub contract acum şi nu pot să vorbesc. În primul rând, Mihai e prietenul meu, patronul de acolo, am o relaţie specială cu el, mai avem nişte prieteni comuni. Da, există şi această posibilitate, nu ştiu, în momentul de faţă nu am avut clar nici o discuţie concretă, dar avem prieteni comuni şi… Probabil se gândeşte şi la mine, da.

Nu mă aşteptam să plece Victor Pițurcă, dar e un tip radical, e un tip care dacă nu i se acordă atenţia maximă, dacă nu i se fac poftele în ghilimele, este omul care renunţă, omul care nu merge mai departe fiindcă nu are nevoie de eşecuri. Dacă dânsul a considerat că lotul actual de la Craiova nu are şanse la campionat, el ştie cel mai bine. Sau discuţiile avute cu Mihai, ei ştiu, sunt doi oameni maturi care ştiu să ia decizii în anumite momente”, a declarat Marius Șumudică.

Citește și:

Apele s-au sfințit în Ajunul Bobotezei. Ce nu e bine să faci astăzi

-->
Previous Adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia Pițurcă. Rotaru a încercat să-l păcălească pe Nistor
Next ULTIMA ORĂ Oficialii confirmă transferul lui Nistor: ”Afacere incredibilă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *