--> -->

Cine l-a dat de gol pe Cristi Borcea


-->
Victor Piţurcă a făcut anunţul momentului! De la Cristi Borcea poate veni salvarea dinamoviştilor! Fostul şef se întoarce cu o singură condiţie. Să aibă şi Dinamo o bijuterie de stadion.

Pițurcă: „Ar exista o șansă dacă ..”

Victor Piţurcă l-a tras de limba pe Cristi Borcea şi a aflat cu ce condiţie s-ar întoarce fostul şef dinamovist în Ştefan cel Mare. Dacă ar reveni la Dinamo, Brocea ar putea lupta din nou pentru visul său.

„Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare„, a dezvăluit Victor Piţurcă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Şefii dinamovişti anunţă ca actualul stadion va fi dărâmat la finalul campionatului. Dinamo e pe loc de baraj şi riscă să retrogradeze.

„Fotbalul românesc va fi foarte sărac dacă Dinamo nu va reuşi să rămână pe prima scena. Nu va mai fi interes. Vom vedea meciuri cu 200 de spectatori în tribună„, se teme Piţurcă.

Ce spunea Borcea în septembrie 2021

„Vorbesc tot timpul cu domnul Badea. A fost, este și rămâne un mare dinamovist, ca mine. Mie îmi scria pe garduri și lui la baza sportivă când eram pe locul 2. Asta însemna locul 2 pentru Dinamo”, a declarat Cristi Borcea, conform prosport.ro.

Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, îi laudă pe foştii conducători ai lui Dinamo, cu care a lucrat în trecut. Recunoaște că a învățat multe de la Cornel Dinu. „Atunci aveam un entuziasm foarte mare, am avut șansa enormă să stau zi de zi în birou la Cornel Dinu, eu n-am avut birou. Toate discuțiile… erau oameni extraordinari. Petre Buduru, Mircea Stoenescu și după aceea nea Tică Dănilescu. Cei mai profesioniști oameni din România. Erau oameni, am crescut cu toții”, a mai spus Cristi Borcea, conform sursei citate.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Gabriel Torje despre cârtițele din vestiar
Next Cum a ajuns Gabi Torje la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.