Cine l-a convins pe Lucas să semneze


Lucas Alves de Araujo, în vârstă de 31 de ani, venit recent la Dinamo în calitate de fundaș central, a dezvăluit că a fost convins să se alăture echipei roș-albe de către Rivaldinho, atacantul Farului, care are 28 de ani.

„Când a apărut această oportunitate, de a juca pentru Dinamo, nu am stat pe gânduri. Sunt foarte fericit să fiu aici. Prima persoană pe care am sunat-o a fost Rivaldinho. Mi-a povestit despre fanii echipei, mi-a spus că echipa a fost într-o situație mai dficilă în trecut. O să joc contra lui. Îmi este un prieten foarte bun, dar sper că Dinamo va obține cele trei puncte cu Farul”, a declarat Lucas, potrivit sport.ro.

Trebuie să obținem prima victorie și să ducem această echipă unde îi este locul, pe podium. Să recâștigăm tradiția lui Dinamo. Am fost peste tot, am văzut orașul, e foarte mare traficul, dar este identic cu Sao Paulo. Am senzația că sunt acasă.

În Brazilia, când un copil se naște, primul lucru pe care îl primește este o minge. Primul lucru devenit tradiție în Brazilia este fotbalul. Ronaldo Fenomenul și Adriano Împăratul sunt favoriții mei. Ronaldo pentru mine a fost mai mult decât un idol. Un alt idol pe care îl am și care joacă pe poziția mea e Lucio.

Lucas Alves a confirmat ceea ce Ovidiu Burcă a explicat pentru GSP.ro, faptul că mai are de tras la antrenamente.

„Nu sunt la sută la sută, ultimul meci pe care l-am jucat a fost în luna mai, am nevoie de 20 de zile pentru a-mi crește nivelul, pentru a fi la un nivel maxim.

Trag tare, am discutat cu antrenorul, cu staff-ul, clubul are un plan de antrenament prin care să mă ajute să ajung la un nivel ridicat”, a declarat Lucas Alves, pentru Radio Dinamo 1948.

Se simte deja ca acasă

„Sunt foarte fericit să fiu aici, am venit în România de săptămâna trecută, din ce mi-am dat seama din ce am văzut în oraș, la oameni, sunt ca acasă. Sunt din Sao Paolo, din Brazilia, am locuit și în Elveția. După primul antrenament, prima întâlnire cu băieții, mă simt ca acasă acum.

Am discutat cu mulți fotbaliști care au jucat înainte aici, Dinamo este un club mare pentru România, un club cu tradiție, am avut această oportunitate să vin la Dinamo și nu m-am gândit prea mult.

Știu care a fost situația din ultimii doi ani, e o provocare să creștem clubul, e o motivație pentru mine”, a declarat Lucas Alves pentru Radio Dinamo1948.

Citește și:

Marcel Ciolacu trage concluzia în scandalul CSA Steaua: suma uriașă cheltuită pentru clubul din Ghencea!

Previous Ce le promite Ovidiu Burcă fanilor
Next Altă mutare importantă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *