Cine-i vinovat că a picat transferul lui Puljic. Cum era să pice și Fabbrini


Suporterii au ajuns la limita răbdării și este și normal să fie așa. Dinamo e în cel mai prost moment din istorie, dar se pare că nici nu se vrea performanță în Ștefan cel Mare.

Conform GSP, Ionuț Negoiță a sabotat cel mai important transfer pe care ”câinii” îl puteau face în acest sezon – revenirea lui Ante Puljic la Dinamo. El a fost cel care a ordonat să-i fie trimisă o ofertă cu 1000 de euro mai mică decât cea agreată verbal și ca prima de instalare să fie redusă la jumătate, mai exact 2.500 de euro. Iar negocierile în acest moment sunt sistate, chiar dacă nimeni nu vrea să-și asume acest fapt, iar Dusan Uhrin a spus clar aseară că … nu depinde de el.

Un caz asemănător a fost săptămâna trecută și cu Diego Fabbrini. Bogdan Bălănescu s-a înțeles cu Costin Manea pentru a achita o sumă de 75.000 de euro cât cerea TSKA Sofia, dar Negoiță a venit și a spus că acceptă doar 25.000 de euro. Când a văzut că transferul ar fi picat dacă nu achita suma și dat fiind faptul că și el și l-a dorit în mod special pe Fabbrini, afaceristul de la Rin a spus că acceptă suma.

Nu același lucru s-a întâmplat și cu Cosmin Matei, care nu era plăcut de patron. Pe el l-a tot amânat până când mijlocașul s-a enervat și a ales să semneze cu Viitorul Constanța.

Citește și:

Dinamo poate trece peste FCSB. Echipa probabilă plus cotele cu Hermannstadt

-->
Previous Dinamo poate trece peste FCSB. Echipa probabilă plus cotele cu Hermannstadt
Next Ce spune Cosmin Contra despre situația în care este Dinamo

1 Comment

  1. Avatar
    VASILE SIRBU
    august 29, 2019
    Răspunde

    FMM McCoy !!!!!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *