Cine este talismanul „câinilor” și de ce ar trebui să se îngrijoreze dinamoviștii


Dinamo este în acest moment la doar 4 puncte de locul 6, ultimul de play-off. Un succes mâine seară ar fi un semnal clar că echipa poate să șteargă din sezonul negru de până acum. Sunt plusuri și minusuri, pe hârtie, înaintea confruntării. La ce ar trebui să se aștepte suporterii „câinilor”?

Mircea Rednic e neînvins ca antrenor al lui Dinamo în Derby! Din cele 10 jocuri în toate competițiile, „Puriul” are 3 victorii și 7 remize. O singură înfrângere au suferit dinamoviştii în ultimele 11 meciuri jucate în Liga 1 pe teren propriu, 1-2 cu Astra (14 septembrie 2018), în rest 7 succese şi 3 rezultate de egalitate. În acest sezon, gruparea din Ştefan cel Mare a marcat în 5 dintre cele 6 jocuri disputate pe teren propriu, iar în ultimele trei partide are doar un gol primit.

Dar și minusurile sunt îngrijorătoare. Dinamo este singura echipă dintre cele 14 din Liga 1 care în actualul sezon competițional nu a reușit să marcheze vreun gol din afara careului! Toate cele 14 reușite au fost din careu. Echipa e în criză, iar în clasamentul ultimelor 10 etape din Liga 1 e pe penultimul loc, numai 9 puncte și 6 goluri marcate. Doar Voluntari e sub Dinamo, în timp ce FCSB are mai mult de dublu puncte câștigate.

Citește și:

El e primul transfer după derby! Mare speranță, vine să-și relanseze cariera

Previous ULTIMA ORĂ Val de bucurie în lotul lui Dinamo. Ce i-a anunțat Rednic în această seară
Next A jucat la ambele rivale, dar se recomandă "câine roșu". De cine-i este teamă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *