Cine este primul pe lista de transferuri a ”câinilor”


Cosmin Contra trebuie să se reorienteze rapid pentru a aduce noi jucători în Ștefan cel Mare. Și cum patronul Ionuț Negoiță nu este dispus să dea bani pe jucători cel mai probabil la Dinamo vor veni jucători ori liberi de contract, ori împrumutați după despărțirile de Azer Busuladzic și Juan Albin.

Primul pe listă este Karim Yoda, mijlocașul ofensiv pe care Contra îl cunoaște foarte bine și pe care chiar el l-a adus în 2014 la Getafe.  Contra a anunțat pe 6 august că acesta va veni doar dacă vor mai pleca jucători. ”Guriță” vrea să-i relanseze cariera fotbalistului de 28 de ani. Yoda se recuperează după o ruptură la ligamentele încrucișate, de aceea roș-albii vor mai întâi să vadă că jucătorul francez poate trece probele medicale. Dacă o va face, de-abia apoi va semna cu ”câinii”, urmând să fie împrumutat până în vara 2018.

Dacă Yoda va semna cu Dinamo, bucureștenii și Getafe, clubul de care aparține, vor împărți salariul lunar în cote egale.

De-a lungul carierei a mai jucat la Servette, Sion și Astra Giurgiu. La Astra a jucat 1 sezon și a marcat 2 goluri în 21 de meciuri.

Citește și:

Ce crede Marica despre viitorul lui Contra la Dinamo

-->
Previous Ce crede Marica despre viitorul lui Contra la Dinamo
Next Ce făcea Albin când toată lumea îl căuta şi nu dădea de el

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *