Cine este primul JUCĂTOR care ajunge la Dinamo


-->
3Dinamo nu are deocamdată bani de transferuri importante așa că Miriuță va trebui să facă minuni și să găsească jucători liberi de contract pe care să-i aducă repede la echipa din Ștefan cel Mare fără să aibă pretenții financiare prea mari. Și a găsit deja prima soluție – îl va aduce înapoi pe Daniel Popa de la Botoșani. El s-a folosit de relațiile pe care le are și această tranzacție se va face gratis. Mai ales că moldovenii nu sunt deloc mulțumiți de atacant.

“Singurul jucător împrumutat pe care putem să îl aducem este Popa. Eu mi-l doresc. Îl putem aduce fără să se opună Botoșaniul. El vrea să vină la Dinamo. E o sumă mică pentru Popa, eu mi-l doresc pe Popa, îmi place. Și dacă rămâne Nemec îl doresc pe Popa. Ei pot să joace împreună, trebuie concurență. Sunt patru jocuri extrem de importante, apoi dacă intrăm în play-off, mai urmează zece grele.

Dacă voi rămâne, trebuie să aducem repede jucători. I-am prezentat lui Negoiță o listă cu jucători pe care îi vreau, e vorba de trei-patru fotbaliști. Acum, aștept să vedem ce jucători vor pleca. Eu zic că am aprobare pentru jucătorii pe care îi vreau. Jucătorii vor să vină, își doresc să ajute Dinamo. Sunt jucători care vor intra direct titulari, nu aduc pe cineva doar ca să completez lotul. Jucătorii pe care îi vreau sunt și din campionat și din străinătate”, a declarat Vasile Miriuță la Digi Sport.

Previous Miriuță: ”Bravo, nea Gigi”. Ce replică i-a dat Becali
Next Cine va fi noul căpitan al ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *