Cine este OMUL cu care s-a înțeles Negoiță. Este un israelian foarte cunoscut în lumea fotbalului


Ionuț Negoiță vrea să dea marea lovitură în ceea ce privește vânzarea lui Dinamo. Așa cum am scris ieri, el s-a înțeles cu o altă persoană, nu șeicul adus de Adrian Thiess, pentru a ceda pachetul de acțiuni. Fanatik.ro scrie că acel cumpărător ar putea fi israelianul Pinhas “Pini” Zahavi, cunoscut agent de transferuri, dar şi businessman. Zahavi, a cărui avere este incertă, a devenit celebru după ce a intermediat schimbarea proprietarilor cluburilor de fotbal engleze Portsmouth şi, mai ales, Chelsea, pentru ultima tranzacţie uzând de relaţiile personale pe care le-ar avea cu miliardarul Roman Abramovici!

Pini Zahavi este foarte cunoscut în lumea fotbalului, el controlând de fapt două cluburi din Europa. Este vorba despre fosta echipă a lui Mircea Rednic, Mouscron, dar și un club din Cipru, Appolon Limassol. El este și cel aflat în spatele celui mai scump transfer din toate timpurile, Neymar de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro. Pentru că a intermediat aducerea brazilianului la Paris, Zahavi ar fi primit un comision de 35 de milioane de euro! De asemenea, Zahavi este şi co-proprietar al companiei media Charlton, care deţine pentru Israel principalele drepturi pentru transmisiunile sportive, inclusiv Premier League.

De ce l-ar interesa pe Pini Zahavi să cumpere Dinamo?

Simplu. Pentru că este un club de tradiție unde poate să crească jucători atât din România, cât și din străinătate și să le crească cotele pentru a fi obiectul unor transferuri care să-i aducă mulți bani în cont. Evident, nu el ar fi în acte ca și cumpărător, ci oameni controlați de acesta.

-->
Previous Cu cine este comparat Robert Moldoveanu
Next Bratu îi servește o REPLICĂ ACIDĂ lui Miriuță!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *