Cine este omul care este nerăbdător să lucreze la Dinamo


Florin Răduicoiu (51 de ani) este nerăbdător să lucreze la Dinamo, echipă la care a început fotbalul.

Fostul mare internațional român care s-a retras din fotbal în vara anului 2005 a juca pentru Dinamo în perioada iulie 1985 – iulie 1990, dar nu poate sta departe de gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Florin Răducioiu este dispus să sară în ajutorul echipei antrenate de Mircea Rednic și a explicat de ce alege să facă acest lucru.

Totodată, Florin Răducioiu s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat de Dinamo la meciul jucat pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1, din etapa a 16-a.

„Sunt dezamăgit de meciul de ieri (n.r. – Voluntari – Dinamo 2-1). E iminent, iminent am spus (n.r. – despre venirea sa la Dinamo). Vreau să dau o mână de ajutor, ştiu ce am de făcut. În momentele dificile ajuţi echipa ta de suflet, eu am crescut acolo, după Revoluţie am plecat. Răspund prezent acestei provocări. Să nu ne grăbim, vedem zilele astea”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

„Eu l-aş vrea pe Florin, îmi place mult de el, de când era jucător mi-a plăcut. Am zis ca funcţia să fie manager sportiv şi sarcinile lui ar fi, de exemplu, să stea pe bancă, dacă o să poată. La meciuri să se mai sfătuiască împreună cu Mircea Rednic, ca fost mare jucător şi antrenor. Să fie alături de echipă tot timpul, să le dea aşa un pic de încredere în plus jucătorilor prin personalitatea lui. Ar fi mai mult decât un team manager. Va lucra direct cu Mircea Rednic şi cu jucătorii, şi mai puţin la birou, la club” , declara Iuliu Mureşan.

Citește și:

Persoana care cere ca insolvența să fie interzisă cluburilor

-->
Previous Cristi Pulhac: "Ei nu înțeleg ce înseamnă Dinamo”
Next Veste MARE pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *