Cine este omul care ar putea prelua Dinamo în viitorul apropiat


Pentru Dinamo urmează o lună crucială în ceea ce privește reorganizarea economică.
Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul RTZ, a precizat, vineri, în cadrul emisiunii PlaySport Live, că este optimist în ceea ce privește aprobarea planului.

În acest sens, după ce RTZ & Partners SPRL, administratorul judicar a întocmit „Planul de reorganizare”, în data de 8 noiembrie, acesta trebuie să fie aprobat de către Adunarea Generală a Creditorilor.

„Am strâns o parte importantă a voturilor pentru Planul de reorganizare şi, aparent, planul trece, nu cred că o să avem o problemă cu voturile. Urmează să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a dezvăluit Zăvăleanu.

„Mai departe” înseamnă termenul de la Tribunalul București, mai precis data de 15 noiembrie, atunci când, judecătorul sindic trebuie să judece cele cinci contestații formulate de creditorii nemulțumiți față de tabelul preliminar al creanțelor, apoi să treacă sau nu „Planul de reorganizare”.

„În ciuda situaţiei în care se găseşte, Dinamo este o echipă foarte atractivă, nu numai la nivel naţional, chiar şi la nivel european. Chiar am o discuţie aici (n.r. Dubai) cu cineva, de fapt discuţia a fost începută de mai multă vreme, dar doar la nivel de tatonări. Sunt şi eu curios, zilele următoare urmează să mă întâlnesc şi sunt curios cum vor sta lucrurile. Probabil că toată lumea aşteaptă să vadă că Planul de reorganizare intră pe un făgaş”, a afirmat Răzvan Zăvăleanu la PlaySport Live, alimentând speranțele fanilor dinamoviști.

Conform Playsport, mai multe surse din club și din anturajul conducerii dinamoviste au dus – sau mai bine zis, readus- spre numele șeicului Hamdan Bin Zayed Al Nahyan (58 ani). De aici și detaliul lăsat de Răzvan Zăvăleanu. „Discuția a fost începută de mai multă vreme”.

Emirul are o avere estimată la 12 miliarde de dolari, deține concernul Al Ain, este președinte de onoare al clubului Al Jazeera, iar în trecut a deținut funcții importante în Emiratele Arabe Unite, cum ar fi cea de prim-ministru.

Citește și:

George Simion, tăios: ”Mi-a părut rău că mi-am convins bunicul să voteze cu acest laș!”

-->
Previous Sfat pentru Mircea Rednic: ”Are calități extraordinare”
Next Deian Sorescu scos din lot de către Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *